Tel: 0478 34 84 13 (altijd bereikbaar) Email: info@thuisverplegingkris.be

Thuisverpleging Kris

Thuisverpleging

Thuisverpleging Kris

De thuisverpleging is de laatste jaren sterk geëvolueerd! Daarom proberen wij als team zo goed mogelijk te beantwoorden aan de noden van de mensen.

 

Er komen steeds een aantal vragen terug:

 

Wat is er mogelijk in de thuisverpleging? Kort en bondig kan men zeggen, dat (bijna) alles wat er in het ziekenhuis aan zorgen gebeurt, wij bij u thuis proberen te verwezenlijken. Er kunnen hulpmiddelen aangewend worden waardoor de mogelijkheden vergroten en de mensen nog een lange tijd bij hun thuis kunnen geholpen worden.

 

Wat gaat het ons kosten als het team dagelijks bij mij moet passeren? Dat is vrij kort uit te leggen. Het kost u persoonlijk niets, wij regelen alle vergoedingen via uw ziekenfonds en u zal nooit een factuur van onze diensten ontvangen. Enkel in het geval dat wij materialen moeten aanbrengen om de zorg degelijk uit te kunnen voeren, zal hiervoor het materiaal moeten bekostigd worden, maar niet de uitgevoerde zorgen!

 

Ons team, Kris, Kim, Deborah en Ann, proberen altijd een pasklare oplossing te zoeken voor problemen die de mensen bij hun thuis ervaren. Wij zijn ook een team van verpleegkundigen, dwz dat wij ook wettelijk gezien alle mogelijke verzorgingen mogen uitvoeren. Dit wordt nog verder uitgediept op de volgende pagina met “onze zorgen”!!